LINDA-JENTE!


Leter vi etter deg?
Jeg ser etter flere vakre, kule og sporty damer som liker å dele filmer og bilder med vennene sine! 

Helt siden jeg begynte å lage min egen hudpleieserie, har kvinner som lever i Norden vært min største og viktigste inspirasjon. På akkurat samme måte som at norske designere lager klær til våre former, ønsker jeg å lage produkter som passer klimaet og forholdene vi lever i. Du som kunde betyr alt for meg, og derfor har jeg fra dag èn tatt et bevisst valg om aldri å bruke over-retusjerte modeller i reklame for mine produkter. Jeg vil mye heller vise fram "vanlige" jenter og damer. Jeg vil vise fram dere som daglig smører mine produkter på huden deres og som legger igjen kommentarer på Facebook om at dette er det beste dere har prøvd! 
Høst 2017 plukket jeg ut tre kunder som fikk være med å prege reklamen for mitt mest solgte produkt, SOS Instant Rescue Mask. Jeg er utrolig takknemlig for at de ville stille opp, og smigret over at de oppriktig elsker produktene! De siste månedene har jentene delt videoer og bilder av seg selv med produktene mine i sosiale medier, de er sanne ambassadører som vil spre budskapet til andre damer der ute. TAKK! 

ER DU DEN NESTE LINDA-JENTA?

Nå vil jeg finne flere vakre, kule og sporty damer som liker å dele filmer og bilder med vennene sine! Du trenger ikke ha en stor profil med titusentalls følgere, nei, jeg leter etter den "vanlige damen" som klarer å engasjere venner og bekjente med fint og inspirerende innhold. Er det DEG jeg leter etter?

 

For å delta, send din video til Karoline@lindajc.com