PREMIUMKUNDE


Hvor ofte blir du ikke lokket med flott gave for å bli abonnent, for så aldri høre noe mer eller bli belønnet for din lojalitet?
Vi gjør det annerledes!

Mitt største ønske er at du skal oppleve hvilken forskjell produktene mine kan gjøre for huden din. For å oppnå resultater er en god hudpleierutine hver dag et must, det er like viktig som et sunt kosthold og fysisk aktivitet. Da er det lurt å bli Premiumkunde hos meg og ha en av våre eksklusive pakker; Linda Premium eller LINDA 5.0 Premium på fast levering.
Som PREMIUM-kunde hos oss er du sikret å alltid få produktene levert før du går tom, og du har et variert sortiment som gjør godt for huden. I tillegg sparer du flere hundre kroner hver gang! 

INGEN BINDING!

Finnes det noe kjedeligere enn å binde seg til et abonnement med produkter som viser seg å ikke passe deg? Absolutt ikke! Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd, og derfor høres kanskje dette for godt ut til å være sant, men det er det altså ikke.
Det er ingen bindingstid på pakkene og du kan endre intervall underveis. Du kan også endre produkt i pakken din hvis du ser at du trenger noe annet ved en levering. Vi er fleksible, og vår kunderådgiver Lisbeth hjelper deg slik at du mottar de produktene du liker best, i et intervall som passer for deg.
Når vi har kampanjer med ekstra gave i pakkene vil du som allerede er abonnent også motta denne gaven. Ulikt de fleste andre, vi belønner både nye og eksisterende kunder. Det betyr at du ikke trenger å avmelde/påmelde abo for å få kampanjegaven, den kommer uansett! 

ALLTID GAVE!

Helt siden vi begynte å tilby produkter på abonnent har vi gitt gave til alle kundene våre i hver pakke, dette var du kanskje ikke klar over? Joda, hos oss får du gave i hver pakke, ikke bare ved innmelding. Du får alltid en flott gave i pakken din når du abonnerer på en av våre eksklusive produktpakker; LINDA 5.0 PREMIUM og LINDA PREMIUM. Vi ønsker å skjemme deg bort som takk for din lojalitet. Gavene er plukket ut av meg personlig, og det er alltid noe som jeg selv ønsker å bruke.
Vi kan hjelpe deg å sette sammen din perfekte pakke etter dine ønsker og behov. Dessverre har vi noen tekniske utfordringer når det gjelder å endra pakkene rett i nettbutikken selv, så dersom du ønsker en tilpasset pakke må du ta kontakt med Lisbeth på telefon eller e-post: Tlf 900 36 480 / kundeservice@lindajc.com
Ring oss hvis du har spørsmål, Lisbeth hjelper deg!

MERK! Abonnement løper automatisk frem til du kontakter oss for å endre, pause eller avmelde.