SKIN LIFTER

 

FAQ – Skin Lifter Hjemmeapparat

Her finner du de mest vanlige spørsmålene om Skin Lifter.

Hvor ofte og hvor lenge bør jeg bruke Skin Lifter?
Apparatet kan brukes flere ganger i uken, men ikke så ofte som hver dag fordi vevet kan bli overstimulert. Vi anbefaler å behandle huden annenhver dag de første 60 dagene, deretter 2-3 ganger i uken. Eldre hud trenger hyppigere behandling enn yngre hud så har du passert 45 anbefaler vi minst 2 behandlinger i uken fra måned 3.

Hvor lang tid tar det å se resultater?
Alles hud varierer men de fleste føler og ser en overflatisk forskjell over natten. 
Er du ny til hudpleie, eller har en meget tørr hud vil du se en forskjell umiddelbart.  En fuktmettet yngre hud vil trenge flere behandlinger før synlige resultater oppstår. 

Mange kan føle en kribling, svak varme og en oppstramming av huden etter behandling, dette er normalt.
Fordi behandlingens resultat øker ved jevnlig bruk anbefaler vi behandlinger i minst 8 uker før man trapper ned til vedlikeholdsfasen med færre ukentlige behandlinger.


Er ultralyd som ansiktsbehandling trygt?
Høyfrekvent lydbehandling regnes som en sikker, enkel og skånsom teknologi som har blitt benyttet innen medisinen i snart 100 år. Imidlertid bør følgende forholdsregler alltid tas: Ikke bruk Skin Lifter ved graviditet, hvis du har pacemaker eller en alvorlig medisinsk tilstand uten å snakke med din lege først.  Unngå bruk på ører, lepper, på øyelokket eller for nærme øyet, på strupehodet, på eksem og akne og på den tynneste huden i pannen. Mange kan føle en kribling, svak varme og en oppstramming av huden etter behandling, dette er normalt.

Kan jeg bruke andre produkter enn de som er beskrevet med Skin Lifter?
Nei, det er produktets ingredienser som avgjør om de kan transporteres med apparatets lydfrekvens. Inneholder produktet olje vil ikke ultralyd trenge igjennom. Det er også viktig å vite at produktet inneholder kun ingredienser som er egnet for denne type behandling.

jeg bruke både Serum Gold og Aqua Radiance Mask?
Nei, det du ikke, du kan bruke kun ett av produktene, men for både antiage effekt og besparelse av produkt anbefaler vi begge.
Serum Gold gir antiage effekt, men dette er et serum som trekker inn i huden, ergo du må bruke veldig mye serum for en behandling.
Aqua Mask gir masse fukt og blir liggende utenpå huden slik at huden holdes glatt og fuktig under hele behandlingen.

Skin Lifter virker IKKE på tørr hud!

Hvor mye koster det meg å bruke Skin LIfter?
I motsetning til en salongbehandling som koster fra kr 1000,- pr behandling er Skin Lifter rimelig å bruke. Apparatet har du i lang tid, det er kun produktene som må fylles på. Vi anslår at hver behandling har et vareforbruk på ca kr 20,-
Serum Gold i normal str (30ml) er nok til ca 60 behandlinger.
Aqua Mask (100ml) rekker til ca 100 behandlinger.

Hvorfor kan ikke jeg høre at Skin Lifter er slått på?
Lydbølgene produsert av apparatet ligger langt over vårt hørselsnivå og de beveges så raskt at vi ikke kan registrere dem. Høyfrekvent vibrasjon er ikke synlig og kan ikke føles. Du kan ”se” ultrasoniske bølger ved å plassere en  dråpe vann direkte på apparatets runde probe. Når enheten er slått på og satt i gang kan du se vannet boble og sprute oppå selve proben.

Kan jeg bruke apparatet i dusjen?
Nei, Skin Lifter skal ikke brukes med fuktige hender eller i dusjen da vann og fuktighet kan trenge inn og dermed ødelegge apparatet. For renhold tørkes apparatet med en fuktig klut og oppbevares tørt.